Newsha Beautystudio

Brow Shaping

Eyebrow Shaping is geschikt voor iedereen die al van nature volle of dunne wenkbrauwen heeft, maar het moeilijk vindt om ze in de juiste vorm en kleur te stijlen.

Voor een simpele fresh Brow look kun je ook kiezen voor alleen je brows te shapen in een gewenst model. In deze behandeling worden de wenkbrauwen door middel van draad (katoen draad) geëpileerd en daarna wordt de vorm met pincet gecreëerd.

Brow Tinting

Voor een simpele, maar toch sprekende Brow look kun je ook kiezen voor Brow tinting.

In deze behandeling worden de wenkbrauwen naast dat ze geëpileerd worden door middel van draad ook getint met gewenste wenkbrauw verf.

Brow tinting blijft gemiddeld tot 2 weken zichtbaar alleen op de wenkbrauwen haartjes.

Henna Brows

Henna Brows is een behandeling waarbij de wenkbrauwen op een natuurlijke manier geverfd worden met 100% henna. Henna Brows kan tot 2 weken op de huid blijven en 5 tot 6 weken op de haartjes.

Deze behandeling duurt gemiddeld 60 minuten en is incl. het epileren met draad, reinigen en scrubben voor langere resultaat, afmeten, gelijk maken, henna en finishing Touch.

Hou er wel rekening mee dat je de eerste 24 uur de wenkbrauwen droog moet houden voor het gewenste resultaat.

Brow Lamination

Brow lamination is een nieuwe behandeling waarbij  jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste  richting geplaats worden. dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca.6 weken zichtbaar. Deze behandeling omvat ook brow tinting, zodat u een optimaal resultaat krijgt.

Het proces omvat het rechttrekken van de wenkbrauwen met een chemische oplossing, zodat ze slank blijven, goed worden bewaard en in de gewenste richting blijven tot wel maximaal 5 tot 6 weken.

Houdt er rekening mee dat dit alleen aangeboden zal worden aan klanten waarvan de wenkbrauwen geschikte zijn voor deze behandeling. De beste soort wenkbrauwen voor deze behandeling zijn volle en fijne haren.

Hou er wel rekening mee dat je de eerste 24 uur de wenkbrauwen droog moet houden voor het gewenste resultaat.