Newsha Beautystudio

Lashlift Behandeling

Lash lifting (ook wel wimper lifting genoemd) is een behandeling om de natuurlijke wimper te liften zonder gebruik te maken van kunstwimpers. Dit is een methode om bijvoorbeeld korte rechte wimpers die naar beneden staan een lift te geven waardoor je een frissere blik krijgt. Het geeft de wimpers een lange volle look.

Een lashlift zorgt ervoor dat de wimpers op een veilige en natuurlijke manier wordt gekruld. Deze behandeling zorgt voor extra volume door de toegevoegde keratine. Het verven van de wimpers is bij deze behandeling inbegrepen. Uw wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uitzien.

Mascara en een wimperkrultang worden na deze behandeling, overbodig. Het resultaat van de lashlift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat lashlift niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kunt u de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

Voordelen van Lashlift behandeling :

Mascara en/ of wimperkrultang is verledentijd. 

Bestendig tegen make-up, water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen (na 24 uur)

Ogen lijken groter

Eigen wimpers lijken langer

Geeft een natuurlijke uitstraling

Geschikt voor korte en lange wimpers

Resultaat 6 weken zichtbaar

Geen wimperuitval zoals (wel het geval is) bij wimperextensions

Voorafgaand aan de behandeling:

Het liefst geen make-up

Gebruik geen reinigingsdoekjes tot twee dagen voor de behandeling. In reinigingsdoekjes zitten vaak minerale oliën die een laagje om de wimpers vormen. Dit kan ervoor zorgen dat de vloeistoffen niet goed inwerken.

Tijdens de behandeling moeten de ogen ongeveer 40 minuten dicht blijven.

Nazorg:

24 uur Na de behandeling

Gebruik geen oogmake up

Maak de wimpers niet nat

Ga niet zwemmen of in de sauna

Niet sporten (i.v.m. transpiratie)

Geen gezichtsbehandeling

Verder is het belangrijk dat u geen olieachtige oogremover gebruikt, dit kan het resultaat beïnvloeden, net als het gebruik van waterproof mascara. Probeer niet op uw gezicht te slapen, dit kan het resultaat beïnvloeden.

Reinig uw ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag, zo houdt u een mooi resultaat en voorkomt u dat de wimpers door elkaar gaan staan.